2023-24 1. Ek İlan-Akademik Yılı Uluslararası Lisansüstü Öğrenci Değerlendirme Sonuçları Açıklanmıştır!

Uluslararası Öğrenci Lisansüstü (Yüksek Lisans ve Doktora) Başvuru değerlendirme sonuçları açıklanmıştır. Başvuru sonucunuza https://obs.ebyu.edu.tr/oibs/ina_app/login.aspx adresinden başvurularım kısmından  ulaşabilirsiniz.

Başvurunuzun onaylandığına dair detaylı e-posta sistemde kayıtlı e-posta adresinize gönderilmiştir.

***Öğrenim Harcının (1. Dönem için) ve oryantasyon ücretinin 2 Ekim 2023 öğlen 12’ye kadar onay mailinde belirtilen hesap numaralarına yatırılması gerekmektedir, harç yatırmayan öğrenciler kazandıkları haktan feragat etmiş kabul edilirler!

Dekontların ilgili e-posta adresine gönderilmesi durumunda kesin kayıt işlemlerine dair bir e-posta daha alacaksınız.

Detaylı bilgi ve sorularınız için International EBYU adresini ziyaret edebilir veya applytoebyu@erzincan.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.