Uluslararası Öğrenci Kesin Kayıt Başvurusu

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

• Kesin Kayıt İşlemleri pandemi sebebi ile kargo veya iadeli taahhütlü posta yolu ile alınacaktır.

• Kesin kaydınızın alınması için 14-18 Eylül Tarihleri arasında belgeleriniz kargo yada iadeli taahhütlü postaya vermiş olmanız gerekmektedir.

[box type=”warning”] Önemli olan 14-18 Eylül tarih aralığında belgeleri postaya yada kargoya teslim etmenizdir. Belgelerin varış tarihi önemli değildir. Lütfen belgelerinizi postaya verdikten sonra bir e-mail ile ofisi bilgilendiriniz.[/box]

• Bu sebeple Posta yada Kargo dekontlarınızı mutlaka saklayınız.

• Kesin kayıt için bu belgeyi indirerek doldurunuz.

• Aşağıda yer alan belgeleri dosyanıza ekleyerek bize postalayınız veya kargolayınız.

• Lise Diploması (Türkçeye çevrilmiş noter tasdikli nüshası) Zorunlu

Türkçe, İngilizce, Rusça Arapça belgeler için tercümeye gerek yoktur. Ancak teslim edilen belge noter veya konsolosluk onaylı olmalıdır.

• Lise Not Dökümü (transkript) (Türkçeye çevrilmiş noter tasdikli nüshası)

Zorunlu

• Varsa, YÖS belgesi (aslı)

YÖS belgesinin doğrulama kodu olmalıdır.

• Varsa, Uluslararası geçerliliği olan sınav belgesi (aslı)

Belgenin doğrulama kodu olmalıdır veya noter ya da konsolosluk tarafından (aslı gibidir) onaylı olmalıdır.

• Biyometrik fotoğraf (2 adet)

Zorunlu

• Pasaport veya kimlik belgesi (Türkçeye çevrilmiş noter tasdikli nüshası)

Posta Adresi: Fatih Mah., Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi