Uluslararası Öğrenci Alımı Ek İlan Sonuçları ve Ön Kayıt Süresi!

Sevgili aday öğrenciler uluslararası öğrenci alımı ek ilan sonuçları açıklanmasına rağmen bazı adayların başvuru değerlendirme sonuçlarını başvuru sistemi üzerinde göremediğine ilişkin geri bildirimde bulunması üzerine sistem incelenmiştir. Teknik bir sebepten kaynaklanan bu sıkıntı giderilmiştir. Başvuru sistemine girerek değerlendirme sonucunuzu görebilir ve yerleşmeniz durumunda kabul mektubunuzu yine aynı sistem üzerinden alabilirsiniz.

Ön kayıt süresi 6 Ekim 2021 tarihine kadar devam etmektedir. Öğrenim ücretini yatırdığınıza dair dekontunuzu applytoebyu@erzincan.edu.tr adresine iletmelisiniz. Lütfen dekont açıklamasına adını, soyadınızı ve kazandığınız bölüm bilgisini eklemeyi unutmayınız. Dekontunuzu ilettiğinizde teslim etmeniz gereken belgeler ile ilgili bilgilendirme maili gönderilecektir. Belirtilen süre içerisinde ön kaydını tamamlamayan öğrenci adayları haklarından feragat etmiş sayılacaktır.