2022-23 Akademik Yılı Uluslararası Öğrenci 1. Ek İlan Değerlendirme Sonuçları Açıklanmıştır!

Birinci Ek İlan uluslararası ve yurt dışından ön lisans ve lisans öğrenci değerlendirme sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlara https://obs.ebyu.edu.tr/oibs/foa_app/ adresine giderek başvurularım kısmından ulaşabilirsiniz.

Ön kayıt ve kesin kayıt işlemlerini eksiksiz ve doğru bir sıralamayla gerçekleştirmek için lütfen Kesin Kayıt Kılavuzunu okuyunuz!

Türkçe için tıklayınız!

For English please click!

Ön kayıt için Öğrenim Harcının 6-12 Eylül 2022 tarihleri arasında kesin kayıt kılavuzunda belirtilen hesaba yatırılması gerekmektedir, öğrenim ücretini yatırmayan öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır! Belirtilen tarihler arasında öğrenim ücretini yatırarak dekontunu applytoebyu@erzincan.edu.tr e-posta adresine göndermeyen adaylar hakkından feragat etmiş sayılacaktır!

*** Başvuru sonuçlarınıza sistemde yer alan “Yerleştirme Sonuçları” kısmından ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve sorularınız için International EBYU adresini ziyaret edebilir veya applytoebyu@erzincan.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.