EBYÜ’DE #ERASMUSDAYS KUTLAMALARI YAPILDI

Ülkemizin de katıldığı #ErasmusDays, 2018 yılından bu yana Ekim ayı içerisinde çeşitli etkinlikler yapılarak kutlanmaktadır. Bu yıl 13-14-15 Ekim tarihlerinde kutlanan #ErasmusDays etkinlikleri kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenerek Erasmus+ programının tanınırlığının yaygınlaştırılması, giden öğrencilerin tecrübelerinden faydalanılması ve olumlu etkilerinden bahsedilerek Erasmus+ programının farkındalığının arttırılması hedeflenmiştir.

#ErasmusDays’e denk getirilerek Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından, Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimizin; eğitim, gençlik ve spor alanlarındaki iş birliklerini desteklemek amacıyla uygulanan Erasmus+ hibe programının erişilebilirliği ve programın görünürlüğünü destekleyecek Uluslararası Öğrenci Ofisi’nin açılışı yapıldı. Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Ali Dinçer, Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Mayya Kabasakal, ofis çalışanları ve Erasmus öğrencileri katıldı.

#ErasmusDays etkinlikleri kapsamında, Erasmus programına katılan öğrenciler ile TÖMER ve Erasmus ofisleri arasında voleybol turnuvası düzenlendi. İkinci gün de devam eden açılış etkinliklerinde turnuvanın final maçı TÖMER ve Erasmus Ofisleri arasında yapıldı. Turnuvanın galibi Erasmus ofisi olurken iki takım dostluğun kazandığını göstermek amacıyla maç sonrası birlikte kutlama yemeğine katıldılar.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email