Erasmus Days Etkinlikleri

Bu yıl 14-19 Ekim 2024 tarihlerinde kutlanan #ErasmusDays etkinlikleri kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenerek Erasmus+ programının tanınırlığının yaygınlaştırılması, giden öğrencilerin tecrübelerinden faydalanılması ve olumlu etkilerinden bahsedilerek Erasmus+ programının farkındalığının arttırılması hedeflenmiştir.

Öğrencilerin Erasmus deneyimlerini paylaştığı ‘Roundtable Sohbet’ etkinlikleri 14-15 Ekim 2024 tarihlerinde üniversitemizde gerçekleştirilmiştir.

16 Ekim 2024 tarihinde öğrencilerin Avrupa Birliği ve Erasmus bilgilerini pekiştirmeyi amaçlayan ödüllü ‘Bilgi Yarışması’ koordinatörlüğümüz tarafından gerçekleştirilmiştir.