Erasmus Personel Hareketliliği-MATE Üniversitesi

Avrupa Birliği Erasmus Programı kapsamında Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Nazife YILMAZ, Macaristan’ın Budapeşte şehrinde bulunan Hungarian University of Agriculture and Life Sciences /MATE Üniversitesi Institute Of Food Science and Technology Bölümünde 2-5 Mayıs 2023 tarihleri arasında Erasmus Hareketliliğini tamamlamıştır.

Ziyaret kapsamında Department of Food Measurement and Process Control Bölümünün tanıtımı yapılarak laboratuvarlar (Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Duysal Analiz vs) gezdirilmiştir. Ayrıca, Dr. Öğr. Üyesi Nazife YILMAZ Üniversitemizin ve Beslenme ve Diyetetik Bölümünün tanıtımını da yaparak kendi çalışma alanını içeren bir sunum gerçekleştirmiştir.