Uluslararası Öğrenci Lisansüstü (Yüksek Lisans ve Doktora) Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır!

Uluslararası Öğrenci Lisansüstü (Yüksek Lisans ve Doktora) Başvuru değerlendirme sonuçları açıklanmıştır. Başvuru sonucunuza ve kabul mektubunuza  https://obs.ebyu.edu.tr/oibs/ina_app/login.aspx adresinden başvurularım kısmından ulaşabilirsiniz.

***Öğrenim Harcının (1. Dönem için) 7 Ekim 2024 tarihine kadar kılavuzda belirtilen hesaba yatırılması gerekmektedir, harç yatırmayan öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır! Dekontların uik@erzincan.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir!

***Yeni ikamet süreçlerinden ötürü kesin kayıt belgeleri posta veya vekaletnameyle kabul edilemeyecektir. Kesin kaydın tamamlanması için belgelerin bizzat Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir.

***Kesin kayıta dair bilgiler için lütfen kılavuzu okuyunuz!

Detaylı bilgi ve sorularınız için International EBYU adresini ziyaret edebilir veya uik@erzincan.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.